Afsluttet Events

Skaldyrsaften

Tidspunkt

Skaldyrsaften

Den 6. april inviterer Vejrø til en eksklusiv Skaldyrsaften på Restaurant Skipperly med overnatning.

Vores chefkok, Lasse, har skræddersyet en velkomponeret menu bestående af 10 delikate retter, med varierende kolde og varme serveringer.

Glæd dig til at forkæle dine smagsløg med en bred vifte af skaldyr – her garanteres ingen kompromis med størrelse, kvalitet eller mængde.

Derudover har vores sommelier, Martin, nøje udvalgt eksklusive vine til at supplere oplevelsen og forstærke smagsoplevelserne.


Hvad du kan se frem til…

Snacks

Josephine østers & geranium
Knivmuslinger & caviar
Sprøde rejer & safran
Blåmuslinger & shiso

Menu

Taskekrabbe, persille og olivenolie

Chawanmushi, stuvede muslinger og asier

Jomfruhummer klo, hyldeblomst og peberrod

Jomfruhummer hale, miso og græskar

Kammuslinger, madeira og trøffel

Hummerhale, brisler og XO-sauce

Æbler fra Fejø, sort te og karamel


Frisk og boblende vinmenu inkluderet 

Pris

Double, Deluxe: 7495 DKK / 2 per

Junior Suite: 7995 DKK / 2 per

 

Nye Aktive Events

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.