Restaurant Skipperly

Restaurant Skipperly på Vejrø er stedet, hvor øen bliver levende på din tallerken. Dyk ned i den perfekte kombination af økologisk dyrkede grøntsager, kød fra vores egne dyr og fantastiske urter fra landet, havet og orangeriet.

Hver bid fanger naturens essens i sin mest raffinerede form. Menuen skifter hele tiden og baseres på, hvad der er tilgængeligt. Hver besøg vil derfor være anderledes og smuk på sin egen måde. Gør dig klar til at blive fortryllet af de smagsoplevelser og sensationer, der venter på dig i vores restaurant.  

Om Restauranten

Nyd en oplevelse, der fejrer Vejrøs frodige natur. Fra vores dedikerede forvalter og gartnere til de talentfulde kokke er vores fokus at lade øens råvarer skinne igennem.

Vi udforsker, leger og eksperimenterer med maden og stræber altid efter en autentisk kulinarisk oplevelse. Vores passion er at lave mad med naturlige og ærlige teknikker, så der ikke er nogen tvivl om de udsøgte kreationer, der præsenteres på din tallerken.

Vores ultimative mål er at give dig, vores gæst, en uforglemmelig oplevelse, så du forlader Vejrø med gode minder og bliver ambassadører, der deler deres kulinariske eventyr med venner og kollegaer og gør Vejrø til en eftertragtet destination for alle.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en gourmet middag, der bygger på en utrolig kulinarisk og bæredygtig fremgangsmetode.

Med de bedste hilsner,
Vejrøs Gastronomiske Team 

Smagen af Vejrø

Hvad du får, er hvad du ser. Vi sammensætter omhyggeligt vores menu med sæsonbetonede, økologiske og lokalt dyrkede grøntsager, frugter og urter, som vi får direkte fra Vejrøs drivhuse, åbne marker, frugthaver og krydderurtehave.

Desuden begiver vores talentfulde kokke sig ud på opdagelsesture i øens skove og strande, hvor de samler naturligt voksende spiselige planter og bær, der tilføjer hver ret et ægte touch af autenticitet. I vores stræben efter perfektion udvælger vi kød og vildt, der er født, opdrættet og tilberedt inden for Vejrøs fortryllende rammer, hvilket sikrer en enestående oplevelse.

På Restaurant Skipperly får begrebet “Jord til Bord” sin reneste og mest hjertelige betydning. Det bord, du sidder ved, er forbundet med gården og marken, hvor maden er plejet og passet med respekt for naturen.

Menuen er konstant skiftende og baseret på, hvad der er tilgængeligt. Hver besøg vil derfor være forskelligt og smukt på sin egen måde.Foto: Marie Brandt

Menu for Restaurant Skipperly

Da vi laver mad med afsæt i naturen på Vejrø, sæsonen og de ressourcer vi har tilgængelige på øen, har vi valgt ikke at have et fast menukort.

Dit besøg vil derfor være evigt forskelligt, hvilket vi håber, at du kan se det smukke i og se frem til den overraskelse, som det er at spise i Restaurant Skipperly.

Der kan selvfølgelig tages hensyn til allergier eller særlige behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores restaurant på Vejrø Resort.

Åbningstider

I højsæsonen (10. maj til 15. september) byder restauranten dig velkommen fra onsdag til søndag. På søndage serverer vi dog kun morgenmad og frokost:

Morgenmad: kl. 08-10       Frokost: kl. 12-14       

I lavsæsonen forvandler Restaurant Skipperly sig til et centrum for konferencer, teambuilding, getaways, gruppejagter, private fester og yogaretreats.

Når solen skænker os sin tilstedeværelse i sommermånederne, kan du nyde den behagelige atmosfære på vores terrasse under åben himmel.

Vores indendørs spisestue har plads til op til 60 gæster ved mindre borde, mens de lange borde på første sal kan rumme cirka 30 gæster.

Vi tilbyder en omhyggeligt udvalgt vinkælder, der vil begejstre selv de mest kræsne vinentusiaster og gøre dit måltid mindeværdigt.

Tag med os på en smagfuld rejse i Restaurant Skipperly og book dit bord nu. Husk, hvis du har booket et ophold, er der allerede et bord reserveret til dig.

BEMÆRK: Hvis du ønsker en dagstur med spisning i restauranten, gør vi opmærksom på, at vores både ikke har faste afgangstider, og vi derfor ikke kan garantere sejlads tilbage. Det er derfor nødvendigt at have egen transport i form af båd eller fly, eller booke et ophold. Når du booker ophold, reserveres der automatisk bord i restauranten.

Leder du efter noget andet?

VILDTAFTEN

9. november 

Glæd dig til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.