Skipperly Restaurant

Når du spiser på Vejrø, så ved du hvor maden kommer fra. I Restaurant Skipperly fortolker vi, de rådvarer som vi høster i naturen, i haverne, i væksthusene og på markerne. Vi glæder os at præsentere Vejrø på tallerkenen.

 

Om Restauranten

Her spiser du mad, gedigent køkkenhåndværk, baseret på det vi høster i Vejrøs natur, hjulpet af vores landmænd, gartnere og kokke hvis opgave det i virkeligheden er at gøre så lidt så muligt så øens råvarer fremstår så ærlige og rene som muligt. Vi hekser og broderer, vi undersøger, leger og eksperimenter med maden, men aldrig med den gode madoplevelse. Vi tilstræber at kokkerere så naturligt, ukunstlet og ærligt så muligt så du aldrig er i tvivl om hvad der er på fadet, gryden eller skålen.

Vores ønske er at give vores gæster den bedst mulig oplevelse så de forlader Vejrø med store smil på læben og prioriterer derfor at servicere forhåndsreserveringer.

Vi glæder os til at møde jer!

Med de bedste hilsner,
Vejrøs Gastronomiske Team 

Øen på tallerkenen

Når du spiser på vores restaurant, ved du, hvor din mad kommer fra.

I sin rene og mest ærlige form betyder, jord til bord eller “farm to table”, at bordet du spiser ved er placeret på gården eller marken, hvor maden blev produceret uden at gå gennem et marked, en butik eller en anden distributør undervejs. Vi er meget stolte over at kunne levere en autentisk jord til bord oplevelse for dig på Restaurant Skipperly.

Vi bruger sæsonbetonede, lokalt dyrkede grøntsager, frugter og urter fra Vejrø drivhusene, udendørs marker, frugtplantager og urtehave. Vores kokke finder naturligt voksende, spiselige planter og bær i skoven og på stranden, som indarbejdes i retterne og gør oplevelsen mere autentisk. Vores udvalg af kød og fjerkræ er så ofte som muligt født og opvokset på øen og tilberedes i køkkenet uden nogensinde at forlade Vejrø. 

Åbningstider

Skipperly er åben onsdag-søndag i højsæsonen til morgenmad, frokost og middag. Uden for sæsonen danner Skipperly ramme om den kulinariske del af vores getaways, jagtmiddage, yoga retreats, konferencer og møder.

I den indendørs spisestue, kan vi bespise op til ca 60 gæster ved mindre borde. Ved langbordene på 1. sal kan vi bespise op mod ca. 30 gæster og serverer maden dele venligt fra skåle og fade.

Når vejret er med os og sol og vind tillader det, dækker vi op på terrassen.

Vi er også udstyret med en meget velassorteret vinkælder, som vil gøre dit måltid endnu sjovere for dem med en passion for vin.

Galleri | Skipperly 

Buchen Sie Ihren Aufenthalt in Vejroe

Übernachtung    |    Tischreservierung

Also, please feel free to contact us via phone at: +45 63 20 59 20
or
Send us an email via: vejroe@vejroe.dk

Book ophold på Vejrø

Ophold    |    Reservér bord

Du skal også være velkommen til at ringe os op: 63 20 59 20
eller
sende os en Email: vejroe@vejroe.dk

Book your stay at Vejroe

Accommodations    |    Book a table

Also, please feel free to contact us via phone at: +45 63 20 59 20
or
Send us an email via: vejroe@vejroe.dk