Restaurant Skipperly

Skipperly er vores morgenmads- og frokostrestaurant, hvor Vejrøs egne råvarer og ø-producerede produkter serveres på rolig og jordnær vis. Her har vi fokus på velsmag, nærværende service og godt håndværk. Det gode håndværk kommer til udtryk på både tallerkenen såvel som i vores udvalg af drikkevarer, som er nøje udvalgt til et komplimentere de retter, køkkenet laver, med fokus på den daglige høst fra Vejrøs eget spisekammer.

Om Restauranten

Restaurant Skipperly er stedet, hvor Vejrøs historie bliver fortalt gennem mad og vin. Menuen vil altid være dogmefri, men med et islæt af det klassiske – både når det gælder smag og sammensætning såvel som håndværk. Det er vigtigt for os at formidle det hårde arbejde, vores dygtige gartnere lægger i at producere grøntsager, til alle øens gæster på bedst mulig vis.

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores fortolkning af både morgenmad og frokost med Vejrøs egne råvarer i absolut fokus.

Med de bedste hilsner,

Vejrøs Gastronomiske Team 

Smagen af Vejrø

Menuen skifter løbende og vil altid være tro mod sæsonerne og den helt unikke tilgang til jord-til-bord princippet, som vi i høj grad hylder og arbejder efter.

Vi sammensætter omhyggeligt vores menu med sæsonbetonede, økologiske råvarer fra Vejrøs drivhuse, marker og haver. Vores kokke henter også inspiration fra øens skove og strande, hvor de samler vilde planter og bær, der giver maden et autentisk præg.

Vi garanterer et kompromisløst menukort med både kolde og varme retter, som alle fokuserer på Vejrø og de bedste danske, lokale producenter. Vi er stolt over at kunne tilbyde alt lige fra egne pølser og charcuteri til hjemmebag og søde sager fra Vejrøs frugt- og bærhaver.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i Restaurant Skipperly, midt i Vejrøs smukke natur.

Foto: Marie Brandt

Åbningstider

Højsæson (maj – september)
I højsæsonen byder restauranten dig velkommen fra onsdag til søndag:

Morgenmad: kl. 08-10       Frokost: kl. 12-14     

Vi tager forbehold for fuldt bookede eller lukkede perioder i forbindelse med private arrangementer og opfordrer altid til at reservere bord via vores hjemmeside.

Skipperlys faciliteter
Når solen skænker os sin tilstedeværelse i sommermånederne, kan du nyde den behagelige atmosfære på vores terrasse under åben himmel.

Vores indendørs spisestue har plads til op til 60 gæster ved mindre borde, mens de lange borde på første sal kan rumme cirka 30 gæster.

Vi tilbyder en omhyggeligt udvalgt vinkælder, der vil begejstre selv de mest kræsne vinentusiaster og gøre dit måltid mindeværdigt.

Tag med os på en smagfuld rejse i Restaurant Skipperly og book dit bord nu.
*Husk, hvis du har booket et ophold, er der allerede et bord reserveret til dig.

BEMÆRK: Hvis du ønsker en dagstur med spisning i restauranten, gør vi opmærksom på, at vores både ikke har faste afgangstider, og vi derfor ikke kan garantere sejlads tilbage. Det er derfor nødvendigt at have egen transport i form af båd eller fly, eller booke et ophold. Når du booker ophold, reserveres der automatisk bord i restauranten.

Leder du efter noget andet?

Skaldyrsaften

5. april

Eksklusiv skaldyrsaften med overnatning på idylliske Vejrø – en oplevelse, der kombinerer gastronomi, luksus og afslapning i naturskønne omgivelser.