Naturrige og private jagtophold

Søger du jagtoplevelser med fokus på rå natur, masser af vildt og fantastiske rammer?

På Vejrø tilbyder vi udlejning dagjagter samt jagtophold, hvor du kan skyde alt fra råvildt, hare og fasaner samt mulighed for rough shooting i private omgivelser. Terrænet byder på brede læhegn, store græsmarker og små skovområder. Udover den smukke natur, kan du også nyde godt af jagtstue, vinkælder, gourmet restaurant og fuld forplejning før, under og efter jagten.

Vejrøs Eksklusive Jagtophold

På Vejrø kan næsten alt lade sig gøre. Vores mest populære jagtophold er Vejrøs Eksklusive Jagtpakke med fuld forplejning og overnatning i luksuriøse omgivelser. Den kan skræddersyes til jeres behov, men som udgangspunkt ser en typisk selskabsjagt således ud:

Ankomstdag:

 • Sejlads til Vejrø hen på eftermiddagen
 • Check ind og omklædning til første jagt start, starter en halv time inden solnedgang
 • Velkomstdrink og snacks i vinkælder, terrænet eller Restaurant Skipperly
 • 5-retters middag efter kokkens valg
 • Overnatning på Blæsenborg


Jagtdag:

 • Morgenmad og parole i Restaurant Skipperly
 • Jagt start – 3 såter inden frokost
 • Frokost i det fri
 • Jagt start – 2 såter efter frokost
 • Parade inkl. kaffe og kage
 • Sejlads fra Vejrø 

Vores kyndige Forvalter og Booking Manager står klar til at hjælpe dig med at sammensætte jeres program og hjælpe med det praktiske i forbindelse med jagten.

Privat ø udlejes til dagjagter på fasaner og råvildt nær Sjælland

Vejrø er ikke blot et billede af uberørt naturskønhed og luksuriøs afslapning – det er også et sandt paradis for jægere. På vores private ø tilbydes et jagtmiljø, der er uden sidestykke, og hvor kun din jagtgruppe har adgang. Det betyder, at din jagtoplevelse på Vejrø er utrolig eksklusiv, og der er ingen distraktioner fra andre.

Vores private omgivelser gør også at både råvildt og fasaner hygger sig resten af året udenfor jagtsæsonen. Du vil derfor kunne opleve dyrene helt tæt på, når du går ud i de stille morgentimer eller ved solnedgang uden for jagtsæson.

Hvad end du er en erfaren jæger eller en nybegynder, der ønsker at udforske jagtverdenen, er Vejrø stedet, hvor du kan skabe uforglemmelige minder og dygtiggøre dig som jæger. Vi er her for at levere den ultimative jagtoplevelse, hvor du kan opleve øens skønhed og jagtens spænding på en og samme tid.

Fotos: Marie Brandt

FAQ

Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med bookning af dit bryllup, fest eller jagt på Vejrø Resort. Vi har samlet et par af de mest adspurgte herunder, så du kan få svar på dem inden, at du kontakter os.

Vejrø Resort har i alt 35 dobbeltværelser. Disse værelser er fordelt på Blæsenborg Hotel, Karlekammeret og vores 4 gæstehuse.

Vejrø Resort kan rumme op til 70 gæster i vores egne værelser. Der er også mulighed for at udvide kapaciteten med glamping-telte, men dette kræver en forespørgsel.

Når du booker din fest, jagt eller bryllup hos os, inkluderer det sejlads via vores private båd. Bemærk, der er ingen fast færge til Vejrø.

Vejrø tilbyder faciliteter som helikopterplads, landingsbane og havn.

Vi har haft gæster ankomme med alt fra vandfly til private både samt små privatfly og helikoptere. Alternativ transport er mulig – lad os vide det, når du booker.

På Vejrø kan du jage fasaner, råvildt, hare, skovsnepper, gråænder og grågæs. Vi tilbyder selskabsjagt, pürschjagt og rough shooting i sæson.

 

Ja, det er muligt at leje Vejrø til en dagjagt.

Dog anbefaler vi den fulde jagtoplevelse på et jagtophold for den mest berigende oplevelse.

For en uforglemmelig jagtoplevelse, anbefaler vi vores jagtophold, der starter ved cirka 6295 DKK. 

Dagsjagt er også muligt fra. 1895 DKK.

Det er absolut muligt og er en af de mere populære løsninger.

Mange virksomheder har allerede valgt os til både jagtophold og møder. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud.

Vi tilbyder klapjagt, rough shooting på flyvende vildt og pürschjagt på råvildt.. Husk, at 3-skudsreglen gælder på Vejrø.

Udover jagt har vi også aktiviteter som lerdueskudning og laserskydning, rundvisning på øen samt yoga. Vi samarbejder også med andre, der tilbyder forskellige aktiviteter. Kontakt os for yderligere information og husk, at alle aktiviteter skal bookes i god tid.

Leder du efter noget andet?

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.