Eksklusive møder og konferencer

Vejrø Resort er det perfekte valg, hvis I værdsætter bæredygtighed, natur, privatliv, diskretion og førsteklasses gastronomi. Vi tilbyder en skræddersyet oplevelse, der giver jer en unik ramme til jeres næste off-site møde eller konference. Vi har taget os af alle detaljer, så I kan fokusere på at skabe gode relationer, holde spændende konferencer eller styrke jeres team. Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

Møder

Interesseret i dagsmøder, frokostmøder, ledermøder eller møder med overnatning, i nye rammer?

Teambuilding

Teambuilding i naturen er noget af det bedste. Eller hvad med en firmafest på jeres "egen ø".

Konferencer

Konferencer eller seminar? Vi kan give jer rammerne til spændende dage med god mad.

Firmafest, seminar eller dagsmøde?

Bestil et tilbud eller skriv for mere information her:


Møder og teambuilding med naturen som afsæt

Uanset om du skal afholde dit næste forretningsmøde, firmajulefrokost eller dagsmøde, vil du kunne nyde godt af Vejrøs eksklusive rammer, hvor naturen, nærværet og den udsøgte mad er i fokus. Hos Vejrø Resort er vi meget optagede af begrebet “Return on Meeting Investment”, som virkelig betyder noget for os. For os betyder Return on Meeting Investment, at vi skaber rammer, der forbedrer udbyttet af ethvert møde, samvær med kolleger og teambuilding.

Vi har identificeret nøglefaktorer, der bidrager til at skabe de bedste rammer for jeres næste møde eller konference: fantastisk mad, omgivet af natur, bæredygtighed og rum, der indbyder til samtaler.

Vores mad kommer fra øen, så du får mulighed for at smage Vejrø på din tallerken, når vores dygtige kokke serverer retter baseret på øens egne råvarer.

Naturen er Vejrøs kronjuvel. Her finder du et sandt paradis af sandstrande, åbne marker og skovområder, der indbyder til alt fra walk-and-talks til stille tid, hvor du kan reflektere og finde velvære.

Øen er fyldt med god energi. Vejrø er selvforsynende med både strøm og vand, der leveres fra vores vindmølle og solceller. Ønsker du at læse mere om vores grønne initiativer? Klik her.

Vores faciliteter lader hverdagens stress og jag blive på fastlandet. Udover de traditionelle mødelokaler og konferencerum har vi også mulighed for at arrangere alt fra fireside talks til nature walks.

FAQ

Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med bookning af dit næste møde eller konference på Vejrø Resort. Vi har samlet et par af de mest adspurgte herunder, så du kan få svar på dem inden, at du kontakter os.

Vejrø Resort har i alt 35 værelser, herunder 34 dobbeltværelser og 1 enkeltværelser. Disse værelser er fordelt på Blæsenborg Hotel, Karlekammeret og vores 4 gæstehuse.

Vejrø Resort kan rumme op til 69 gæster i vores egne værelser. Der er også mulighed for at udvide kapaciteten med glamping-telte, men dette kræver en forespørgsel.

Vejrø Resort har 4 mødelokaler til rådighed:

På første sal i Restaurant Skipperly finder I et moderne mødelokale med en altan med havudsigt og en behagelig lounge-område. Alt nødvendigt IT-udstyr, flip-over og whiteboard er tilgængeligt.

I Karlekammeret er der et fællesområde, der kan omdannes til et mødelokale med 2 langborde.

I Blæsenborg har vi pejsestuen, som kan laves om til et mindre mødelokale på 8-10 mand ved langbord.

Orangeriet er også tilgængeligt til møder, eftermiddagskaffe eller som en inspirerende ramme omkring nytænkning og kreativitet blandt de eksotiske planter.

Vi stiller alt nødvendigt IT-udstyr til rådighed i mødelokalerne, herunder flip-over og whiteboard. Derudover har vi også følgende faciliteter: 34 værelser, 1 enkeltværelser, jagtstue, restaurant med plads til 60 gæster, bar, lounge, vinkælder, flyveplads, helipad, gode muligheder for gå- og løbeture samt en strand, der ligger mindre end 350 meter væk.

Vejrø ligger tæt på Vestsjælland og Lolland-Falster og kan nås via sejlads, der er inkluderet i mødepriserne. Vi sejler jer i egen båd fra Kragenæs til Vejrø og tilbage igen.

Ønsker I at ankomme på egen hånd, har vi en stor lystbådehavn, hvor I kan lægge til. Der er også en landingsbane til mindre propelfly og en helikopterplads. Vi har haft gæster, der er ankommet med vandfly. Hvis I ønsker en alternativ ankomst til Vejrø, kan I enten arrangere det selv eller kontakte os for at finde en samarbejdspartner.

Vi har et godt samarbejde med teambuilding-arrangører, der kan hjælpe jer med at facilitere forskellige aktiviteter. Hvis I har jeres egen arrangør, kan vi stille pladsen til rådighed.

Derudover tilbyder vi også følgende aktiviteter: guidet rundtur, grill på terrassen, jagt- og skydearrangementer, morgenbadning, aktiviteter til havs og yoga. Alle disse aktiviteter skal bestilles på forhånd.

Ja, vi tilbyder muligheden for både dagsmøder og frokostmøder på Vejrø Resort. Yderligere oplysninger om vores mødetyper kan findes her.

 

For at booke dit næste off-site møde eller konference på Vejrø kan du sende en e-mail til vejroe@vejroe.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på +45 63205920.

Ja, det er muligt at reservere hele øen eksklusivt til en større konference eller firmaevent.

Kontakt os for at få et tilbud.

Selvom Vejrø Resort bygger på et jord-til-bord-koncept, kan vi altid tage hensyn til allergier og særlige kostkrav. Vi sørger for at imødekomme individuelle behov for mødedeltagerne – husk blot at gøre opmærksom herpå i god tid.

Leder du efter noget andet?

VILDTAFTEN

9. november 

Glæd dig til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.