Ophold i vores Gæstehuse

Vores charmerende gæstehuse er renoveret fra originale bygninger, der engang var øens købmand, skolehus og lokale hjem. Ideelt til en familie eller gruppe, hvert af husene kan rumme mindst 4 personer. Gæsterne nyder alle hjemmets bekvemmeligheder, herunder fuldt udstyret køkken, badeværelser, udendørs siddepladser med grill omgivet af natur i rolige og private omgivelser.

Skrivers Hus

Skrivers hus blev oprindeligt bygget i juli 1849 og var beboet af Fyrtårsassistenen. Det har været brugt og vedligeholdt som et sommerhus siden 1987.

 

Skrivers hus ligger blandt træer for at skabe en privat og rolig beliggenhed tæt på fyret.

Huset kan komfortabelt rumme 5 voksne med 3 dobbeltværelser. Der er 1 dobbeltværelse i stueetagen og 2 dobbeltværelser på første sal, hvor det ene åbner ud til en stor altan.

Badeværelset med bruser, toilet, bidet og vaskemaskine er i stueetagen.

Skrivers hus har et fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur, ovn, kaffemaskine, tekedel og køkkenudstyr til at lave dine egne måltider. Der er en pejs i stuen med et behageligt siddeområde og et stort rundt spisebord.

Den store have har en grill og udendørs bord og stole. Hvis du gerne vil nyde en Vejrø Grillkurv, kan du bestille det på telefonen eller i Restaurant Skipperly.  

Dans hus

Dans hus dateres tilbage til 1888 og var hjemsted for mange lokale beboere på øen. I 1961 købte Dan Boddum Larsen huset, og selvom han kun ejede det i cirka 2 år, har huset stadig sit navn.

Dans hus ligger centralt på øen tæt på drivhusene. Huset kan komfortabelt rumme 4 voksne med 2 dobbeltværelser på første sal. Et badeværelse med bruser er placeret i stueetagen.

Dans hus har et fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur, ovn, kaffemaskine, tekedel og køkkenudstyr til at lave dine egne måltider. Der er en pejs i stuen med et behageligt siddeområde og et stort rundt spisebord.

Huset har en udendørs terrasse med bord, stole og grill. Udendørs siddepladser i haven kan rumme 6 personer.

Hvis du gerne vil nyde en Vejrø Grillkurv, kan du bestille det på telefonen eller i Restaurant Skipperly.  

Købmanden

Omkring 1905 kom den første købmand til Vejrø. Dette var ganske meningsfuldt for Vejrø beboerne, da det sparede tid og penge på transport til og fra øen for at købe forsyninger.

Købmanden ligger tæt på drivhusene. Det er blevet renoveret, og nu er der plads til 8 voksne. Der er 2 dobbeltværelser i stueetagen. Et af soveværelserne i stueetagen er større og åbner med franske døre til den udendørs terrasse. Der er 2 badeværelser i stueetagen med toilet, bruser og bidet.

På første sal er der 2 dobbeltværelser, hvoraf det ene åbner ud til en stor balkon med udsigt over Karlekammeret, en lille æbleplantage og øens smukke natur.

Huset har et fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur, ovn, kaffemaskine, tekedel og køkkenudstyr til at lave dine egne måltider. I stuen er der et behageligt siddeområde og et stort rundt spisebord med plads til 8 personer.

Huset har også en terrasse i baghaven med bord, stole og grill. Hvis du gerne vil nyde en Vejrø Grillkurv, kan du bestille det på telefonen eller i Restaurant Skipperly.  

Skolehuset

Skolehuset blev første gang åbnet på øen i 1884. Det blev købt for 100 kr. af Fejø Kommune med den hensigt at lave en skole. I 1966 lukkede skolen, men bygningen forblev.

Skolehuset ligger i nærheden af ​​drivhusene. Det er blevet renoveret til at rumme 4 voksne med 2 soveværelser med dobbeltsenge. Der er 1 soveværelse i stueetagen med franske døre, der åbner til baghaven og 1 soveværelse på første sal. Et komplet badeværelse med bruser er placeret i stueetagen.

Huset har et stort, rummeligt køkken med udsigt over den private baggård med køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikroovn, komfur, ovn, kaffemaskine, tekedel og køkkenudstyr til at lave dine egne måltider. Der er en pejs i stuen med et behageligt siddeområde og stort rundt spisebord.

Baghaven er privat og indeholder en grill og udendørs bord og stole. Hvis du gerne vil nyde en Vejrø Grillkurv, kan du bestille det på telefonen eller i Restaurant Skipperly.  

Galleri | Gæstehusene

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.