Fest i naturskønne omgivelser

Når der skal være fest, så lad det være en uforglemmelig fest på Vejrø. Her får du ikke blot en luksuriøs oplevelse og fuld forplejning, men også privatliv til dine livs vigtigste fester. Og der er ingen bekymring om transport hjem – på Vejrø kan alle gæster overnatte i smukke omgivelser. Uanset om det er din 50-års fødselsdag eller sølvbryllup, kan du vælge at fejre det på Vejrø og give dine gæster en oplevelse for livet.

Hold dit livs fest

Livet er en fest, og på Vejrø kan du arrangere dit livs fest i naturskønne omgivelser med udsigt til vand hele vejen rundt. Vi tilbyder forskellige festpakker, men vores spidskompetence er at skræddersy alt efter dine ønsker og behov.

Inden du kontakter os, kan du overveje følgende:

  • Ønsker I at leje festteltet? (kun i juni, juli og august)
  • Skal der være tid til aktiviteter?
  • Ønsker I en eller to overnatninger?
  • Vil I ankomme med egen flyvning eller sejlads, eller ønsker I vores assistance?
  • Ønsker I at leje hele øen?

 

Uanset jeres behov, står vores Booking- og Konference Manager klar til at hjælpe med alle praktiske detaljer og planlægning. Dette giver dig mulighed for at nyde festen, gæsterne og øjeblikket uden bekymringer.

Vejrø – stedet hvor fester kommer til live

Hvis du søger et festlokale på Sjælland, vil vi gerne udfordre dig til at se sydover. På Vejrø er vi specialister i at skabe unikke fester, de slags fester, du ikke har lyst til at forlade, og som foregår i naturskønne omgivelser.

Her finder du festlokaler i form af et stort luksustelt om sommeren, gourmetrestauranten Skipperly, vores unikke orangeri samt forskellige terrasser med plads til udendørs grill og servering.

Når du vælger at afholde din store fest på Vejrø Resort, træder du ind i en verden af fantastisk mad, luksuriøse overnatningsmuligheder og naturlige omgivelser. Her kan du skræddersy hvert aspekt af festen. Vi samarbejder med en række eventfirmaer, der kan levere alt fra store glamping-telte til aktiviteter, der kan afholdes på øen.

Leder du efter noget andet?

Skaldyrsaften 6. April

Vejrø inviterer til en eksklusiv Skaldyrsaften med overnatning. Glæd dig til at forkæle dine smagsløg med en bred vifte af skaldyr over 10 retter, med tilhørende vinmenu.