Vildtaften

Tidspunkt

Vildtaften

Den 9. november inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Glæd dig til at opleve en delikat 7-retters menu med vildt skudt af Mette Karin på Vejrø. Lad dig forføre af smagene fra naturen og deltag i en aften fyldt med god stemning og kulinarisk nydelse på Vejrø.

Om Mette Karin
Mette Karin Petersen, også kendt som Jaegerinden, er passioneret jæger og formidler af bæredygtigt vildtkød. De sidste syv år har hun som udgangspunkt kun spist kød hun selv har skudt, hvilket der er en helt særlig grund til. Det er nemlig det mest bæredygtige og klimavenlige valg, hvis man vil spise kød – samt det med højst dyrevelfærd, hvis du spørger Mette. I 2021 færdiggjorde hun sin uddannelse som Oplevelsesøkonom med speciale i markedsføring af jagt, og har siden drevet sit eget digitale marketingsbureau, med fokus på jagt og outdoor.


Hvad du kan se frem til…


Snacks

Tærte af rådyrblod med vildt-tatar og kirsebær
Kebab af rådyrhjerte med solbær og malt bbq


Menu

Fasan schnitzel med brunet smør og umodne bær
And, karl-johan og brombær
Hare, bivoks og røget marv
Buk, knoldselleri og trøffel
Myseost, kartoffelskræller og birketræ
Petit four 


Inkluderet er

Sejlads til Vejrø
Kaffe & kage i Jagtstuen
Velkomstdrink
7 serveringer med tilhørende vinmenu 
Kaffe & Petit four

Overnatning & Morgenmad
Sejlads fra Vejrø 


Pris

Double, Deluxe: 8795 DKK / 2 per

Junior Suite: 9795 DKK / 2 per

Suiten: 11.995 DKK / 2 per

Foto: Marie Brandt 

Leder du efter noget andet?

VILDTAFTEN

9. november 

Glæd dig til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.