Ankom

Vi tilbyder flere transportmuligheder til vores gæster.

Sejl med os

Kom ombord, begynd at slappe af, mens vores kaptajn sejler dig til Vejrø

Din egen båd

Sejlere er altid velkomne på Vejrø Marina

Flyv

For piloter og luftfartselskere er lufttransport altid en mulighed på Vejrø

Hvordan ankommer jegTIL VEJRØ

Vejledning til bilister

VIA KØBENHAVN

FRA FYN ELLER JYLLAND

FRA RØDBY / PUTTGARDEN

Lad os sejle dig til Vejrø

Vi råder over flere både der kan sejle dig og maksimalt 11 andre passagerer til oplevelserne der venter på Vejrø. Bådene sejler frem og tilbage fra Kragenæs Havn i Lolland til Vejrø. Den hurtigste tur tager under gunstige vejrforhold ca 25 minutter.

Du kan under dit ophold på Vejrø, trygt benytte de mange frie parkeringspladser i Kragenæs Havn.

LÆS MERE

Det er vigtigt at vide, at vores både ikke har en fastlagt sejlplan, vi koordinerer med vores gæster baseret på, hvem der ankommer eller forlader øen. Du vil blive kontaktet af receptionen for at arrangere ankomst og afgangstid.

Kontakt vores reception
Tel: 63 20 59 20
Email: vejroe@vejroe.dk
Forespørgsel

Vi beder dig om at inkludere dit navn, datoer, hvor du bor på øen og kontaktoplysninger i din besked.

Sejl din egen båd til Vejrø

Efter en smuk indsejling gennem Smålandsfarvandet, byder Vejrø Marina dig og din besætning velkommen på et af landets smukkeste og mest veludstyrede Marina anlæg, med plads til 85 både og faciliteter i særklasse klasse. Her finder du smukke, moderne og rummelige bruserum, toiletter, vaskerum samt udekøkken med håndvask og bordplade.

Din bådplads inkluderer vand og elektricitet, men giver også adgang til tennisbane, en stor piratskibslegeplads som du får svært ved at få ungerne væk fra.

Er du interesseret i at besøge Vejrø Marina?

Her kan du tjekke ind ved ankomst:

LÆS MERE

Ved ankomst tjekker du ind, ved at scanne QR koder placeret i havnen, eller via dette link.​ Ved spørgsmål vedrørende havnen, bedes du henvende dig til vores venlige personale i vores nyopførte Havne Café/Velkomst center. Her byder vi blandt andet også på råvarer produceret på øen såsom kød, honning, æg frugt og grønt, en kold drink til at slukke tørsten, alt til grillen og spændende måltidsløsninger som er nemme at tilberede, sunde og ekstremt velsmagende.

Hvis din båd er under 20 m eller 65.5 fod, er det ikke muligt at forudbestille en bådplads. Hvis din båd overskrider disse mål, er det muligt at reservere en bådplads.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere en bådplads på travle dage.

Har du spørgsmål?

Kontakt os:
Tel: 63 20 59 20
Email: vejroe@vejroe.dk

Vejrøs havn er oplyst, så søfolk let kan navigere ind i havnen om natten.

Longitude: 11.375656 |Latitude: 55.035204

PRISER:
0 – 15 meter DKK 350/dag *
15 – 20 meter DKK 550/dag *
20> meter DKK 750/dag*
Catamaran/Trimaran DKK 550/dag *
*Hvis der er mere end 8 personer/båd, er der yderligere 75 kr./Person.

Flyv til Vejrø

Med eget fly eller helikopter

På Vejrø har vi såvel egen landingsbane som helipad for dig der selv ankommer til med i eget fly eller egen helikopter. Landingsafgiften er 350kr. og kan betales i Restaurant Skipperly eller online her. Spiser du i restauranten eller Havnecaféen kvitterer vi gladeligt med en gratis landingsafgift. 

Vores landingsbane (EKVO) er velholdt og byder på sikre og komfortable landings forholod. Banen er 550 mtr lang med 30 mtr bred og RWY 06/24. Landingsbanen er beliggende på øens syd vestlige side og er markeret med røde og hvide kasser samt  en vindpose, placeret på sydsiden af ​​landingsbanen.

Vores helipad er bekvemt beliggende ganske tæt på Restaurant Skipperly, som er øens spisehus. Her er der vindpose, samt rigeligt med fri udsigt og god afstand til bevoksning. 

LÆS MERE

Piloter bør være opmærksom på levende vildt og fugle, der kan være på eller i nærheden af ​​landingsbanen.

GPS koordinater: N 55 ° 02.00 ′ E 011 ° 21.02PPR er ikke påkrævet. Ingen begrænsninger ved ankomst og afgang. Der er et lille skur ved siden af ​​landingsbanen med kort og information om øen. Vi beder dig venligst om at registrere dig i bygningen ved landingsbanen.

Radio: Kun efter særlig forespørgsel. Vores helikopterlandingsplade på Vejrø er et valideret landingssted for helikoptere. AV HELI PAD er placeret ved siden af Skipperly Restaurant og synlig fra den udendørs terrasse.

GPS koordinatorer: N 55 ° 02.21 ‘ E 011 ° 22.49

Bliv fløjet til Vejrø

Hvis du gerne vil bestille en charterflyvning fra Roskilde lufthavn, som kun er en kort 15-minutters flyvetur til Vejrø, skal du kontakte Copenhagen Airtaxi.

Spørgsmål vedrørende ankomst med fly eller helikopter?

Kontakt vores reception
Tel: 63 20 59 20
Email: vejroe@vejroe.dk