Weekendophold

Når én dag ikke er nok til at slippe hverdagens stress og jag, så er det tid til at tage på et weekendophold på Vejrø Resort – stedet hvor ro og velvære blomstrer. Træd ind i en verden af frisk luft, havets brusen og naturlig skønhed, der vil få dine bekymringer til at forsvinde.

Ro er noget, du skal prioritere for dig selv, og hos os skaber vi de perfekte rammer for at give dig et uforglemmeligt weekendophold med god mad. Book din weekend getaway allerede i dag og giv dig selv den velvære, du fortjener.

Hvad er inkluderet i weekend getaway?

Der er altid inkluderet ikonisk Vejrø stemning, smag og masser af natur samt:

Ankomstdagen

Sejlads til Vejrø

Frokost efter køkkenchefens valg

Velkomstdrink med 2 snacks 

3-retters middag efter køkkenchefens valg

Overnatning


Anden dag og aften

Morgenmad

Frokost efter køkkenchefens valg

Velkomstdrink og 3 snacks

5-retters middag efter køkkenchefens valg

Kaffe og 3 petit four

Overnatning 

Afrejsedagen

Morgenmad

Sejlads fra Vejrø

Fra 13.530 DKK
2 pers i deluxe værelse

For at tage hensyn til allergier og skabe den bedste oplevelse,
skal vi vide disse senest 14 dage før ankomst.

Et weekendophold, du skal prøve én gang

Tag springet og oplev den ultimative Vejrø-oplevelse ved at kombinere to fantastiske ophold i ét og nyd en weekend fyldt med uforglemmelige øjeblikke. Når du booker et weekendophold på Vejrø Resort, får du ikke kun mulighed for at opleve øens kulinariske herligheder, men også rig mulighed for at udforske øen på egen hånd.

Lad os inspirere dig til at få mest muligt ud af din romantiske getaway på Vejrø:

På den første dag anbefaler vi en gåtur rundt på øen. Du kan vælge at følge stranden hele vejen rundt eller tage smukke grønne stier som genveje. Et kort over øen kan du få i receptionen, brug det som en guide til din tur eller lad dig blot forføre undervejs.

Når du vågner op på den efterfølgende dag, anbefaler vi de morgenfriske at tage badetøjet på og hoppe i vandet på en af vores mange badestrande. Måske har du allerede fundet dit yndlingssted under gåturen i går. Hen på eftermiddagen er det perfekt at besøge orangeriet, hvor du virkelig kan opleve, hvordan vi tager os kærligt af den mad, som vi serverer i restauranten.

Efter middagen kan du med fordel tage et tæppe med til stranden og nyde solnedgangen og hinandens selskab. Det er den perfekte afslutning på en vidunderlig weekend getaway på Vejrø Resort.

Uanset om du er en foodie, der elsker at udforske nye smage, eller bare ønsker at forkæle dig selv med gourmetmad i en fantastisk atmosfære, vil et gourmetophold med middag på Vejrø Resort overgå dine forventninger. Vores dedikerede personale vil tage sig af alle dine behov, mens du nyder enestående retter, der er skabt med kærlighed og omhu.

I Restuarant Skipperly er der tid til at nyde hvert øjeblik og skabe minder, der vil vare ved længe efter dit ophold er slut. Så hvad venter du på?

Leder du efter noget andet?

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.