Signaturophold

Sæt fødderne i vandet, fyld lungerne med frisk luft eller se solen gå ned over markerne med et signaturophold på Vejrø Resort denne sommer – stedet hvor alt godt begynder. Du vil kunne mærke skuldrene sænker sig med det samme og alt stress og jag fra hverdagen fordufter.

Ro er noget, som du skal forkæle dig selv med jævnligt – lad os skabe de perfekte rammer og book dit signaturophold i dag.

Vi henviser til gourmetophold efter 30/6. 

Hvad er inkluderet i signaturopholdet?

Der er inkluderet ikonisk Vejrø stemning, smag og natur samt:


Sejlads til Vejrø 

Frokost efter køkkenchefens valg

Velkomstdrink og snacks

3-retters menu efter køkkenchefens valg

Overnatning

Morgenmad

Sejlads fra Vejrø

Fra 6.505 DKK
2 pers i deluxe værelse

For at tage hensyn til allergier og skabe den bedste oplevelse,
skal vi vide disse senest 14 dage før ankomst.

Et signaturophold du ikke vil hjem fra

Et signaturophold på Vejrø Resort er indbegrebet af ro og du kan mærke den med det samme, når du indfinder dig på øen. Vores signaturophold er designet til at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan genopdage følelsen af indre velvære.

Lad os inspirere dig til sjælelige oplevelser på Vejrø:

Lad os starte ved havet: Vejrøs beliggenhed ved kysten, nær Sjælland i Danmark giver dig mulighed for at fordybe dig i det krystalklare vand og lade bølgerne skylle alle dine bekymringer væk. Gå en tur langs stranden, mærk sandet mellem dine tæer og lyt til lyden af bølgerne, der skaber en beroligende symfoni.

Øens grønne områder og åbne landskaber skaber desuden det perfekte miljø til at trække vejret dybt og lade stressen forsvinde. Gå på opdagelse i de velplejede haver, nyd synet af blomster i fuldt flor eller find en skyggefuld plet under et træ, hvor du kan finde indre ro og forbindelse til naturen.

Slut dagen af med noget af det smukke øen har at byde på, solnedgange: De mest magiske oplevelser på Vejrø Resort er at se solen gå ned over markerne. Det gyldne lys, der langsomt falmer, og de spektakulære farver, der maler himlen, skaber en stemning af fred og skønhed. De mange private spots rundt om på øen giver rig mulighed for at opleve smukke solnedgange og -opgange.

Leder du efter noget andet?

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.