Afsluttet Events

Skaldyrsaften

Tidspunkt

Skaldyrsaften

Den 6. april inviterer Vejrø til en eksklusiv Skaldyrsaften på Restaurant Skipperly med overnatning.

Vores chefkok, Lasse, har skræddersyet en velkomponeret menu bestående af 10 delikate retter, med varierende kolde og varme serveringer.

Glæd dig til at forkæle dine smagsløg med en bred vifte af skaldyr – her garanteres ingen kompromis med størrelse, kvalitet eller mængde.

Derudover har vores sommelier, Martin, nøje udvalgt eksklusive vine til at supplere oplevelsen og forstærke smagsoplevelserne.


Hvad du kan se frem til…

Snacks

Josephine østers & geranium
Knivmuslinger & caviar
Sprøde rejer & safran
Blåmuslinger & shiso

Menu

Taskekrabbe, persille og olivenolie

Chawanmushi, stuvede muslinger og asier

Jomfruhummer klo, hyldeblomst og peberrod

Jomfruhummer hale, miso og græskar

Kammuslinger, madeira og trøffel

Hummerhale, brisler og XO-sauce

Æbler fra Fejø, sort te og karamel


Frisk og boblende vinmenu inkluderet 

Pris

Double, Deluxe: 7495 DKK / 2 per

Junior Suite: 7995 DKK / 2 per

 

Nye Aktive Events

Aktive Events

Skaldyrsaften

Skaldyrsaften Se frem til en eksklusiv skaldyrsaften med overnatning på idylliske Vejrø – en oplevelse, der kombinerer gastronomi, luksus og

Tidspunkt

Aktive Events

Vildtaften

Vildtaften Den 1. marts inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusiv

Tidspunkt

Vildtaften

1. marts 2025 

Oplev en eksklusiv 7-retters vildtaften på Vejrø i samarbejde med Jægerinden Mette Karin.

Aftenen forener naturens smage i gastronomisk særklasse med nærvær og inspirerende oplevelser i vildtets tegn.