Skaldyrsaften
Den 6. april inviterer Vejrø til en eksklusiv Skaldyrsaften på Restaurant Skipperly med overnatning.
Vores chefkok, Lasse, har skræddersyet en velkomponeret menu bestående af 10 delikate retter, med varierende kolde og varme serveringer.
Glæd dig til at forkæle dine smagsløg med en bred vifte af skaldyr – her garanteres ingen kompromis med størrelse, kvalitet eller mængde.
Derudover har vores sommelier, Martin, nøje udvalgt eksklusive vine til at supplere oplevelsen og forstærke smagsoplevelserne.
Hvad du kan se frem til…
Snacks
Josephine østers & geranium
Knivmuslinger & caviar
Sprøde rejer & safran
Blåmuslinger & shiso
Menu
Taskekrabbe, persille og olivenolie
Chawanmushi, stuvede muslinger og asier
Jomfruhummer klo, hyldeblomst og peberrod
Jomfruhummer hale, miso og græskar
Kammuslinger, madeira og trøffel
Hummerhale, brisler og XO-sauce
Æbler fra Fejø, sort te og karamel
Frisk og boblende vinmenu inkluderet
Pris
Double, Deluxe: 7495 DKK / 2 per
Junior Suite: 7995 DKK / 2 per