Hold fest med overnatning

Uanset om du planlægger at fejre kærligheden med et ekstraordinært bryllup eller ønsker at skabe uforglemmelige minder til dit livs fest, kan Vejrø Resort levere netop det. Vejrø er din private ø tæt på Sjælland, hvor du og dine gæster kan nyde eksklusive rammer i naturskønne omgivelser med udsigt ud over vandet. Her kan I skabe enestående og unikke oplevelser.

Bryllup

Sig ja til hinanden i naturskønne omgivelser. Sommerbryllup, strandbryllup eller klassisk bryllup

Fest

Hold fest med overnatning på din egen ø i eksklusive omgivelser.

Bryllup eller fest?

Kontakt os i dag og bestil et tilbud eller skriv for mere information her:


Enestående bryllupper og fester på Vejrø

Vejrø er et af de få steder i Danmark, hvor du kan holde dit næste arrangement på din egen private ø.

Vejrø Resort byder dig indenfor til en verden af eksklusive overnatningsmuligheder, enestående madoplevelser baseret på et bæredygtigt jord-til-bord-koncept og en usædvanlig smuk natur.

På Vejrø omgiver de åbne vidde af marker, de indbydende badestrande og de små, skjulte grønne oaser dig på en måde, der giver en følelse af afsides luksus og eventyr. Dette er et sted, hvor solopgange og solnedgange spejles i havet og hvor fred og ro bliver en uundværlig del af oplevelsen.

Hver begivenhed, der udfolder sig på Vejrø, er nøje tilpasset dine præferencer og ønsker. Vores dygtige team arbejder dedikeret på at gøre dine drømme til virkelighed, skabe et unikt udtryk og give dig en uforglemmelig oplevelse. Fra start til slut er vores mål at skræddersy arrangementet, så det fuldt ud afspejler din vision og skaber øjeblikke, der vil blive husket for altid.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, kan du finde svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål nedenfor. Vi ønsker, at din tid på Vejrø ikke kun er en begivenhed, men en historie om unikke øjeblikke og uforglemmelige minder.

FAQ

Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med bookning af dit bryllup, fest eller jagt på Vejrø Resort. Vi har samlet et par af de mest adspurgte herunder, så du kan få svar på dem inden, at du kontakter os.

Vejrø Resort har i alt 35 dobbeltværelser. Disse værelser er fordelt på Blæsenborg Hotel, Karlekammeret og vores 4 gæstehuse.

Vejrø Resort kan rumme op til 70 gæster i vores egne værelser. Der er også mulighed for at udvide kapaciteten med glamping-telte, men dette kræver en forespørgsel.

Når du booker din fest, jagt eller bryllup hos os, inkluderer det sejlads via vores private båd. Vi afgår fra Kragenæs til Vejrø. Bemærk, der er ingen fast færge til Vejrø.

Vejrø tilbyder faciliteter som helikopterplads, landingsbane og havn.

Vi har haft gæster ankomme med alt fra vandfly til private både samt små privatfly og helikoptere. Alternativ transport er mulig – lad os vide det, når du booker.

Ja, det er muligt at blive viet på Vejrø.

Vi har smukke valgmuligheder for bryllupsceremonien, herunder vores populære orangeri, idylliske strande og naturskønne steder rundt om på øen.

Ja, det er muligt at foreslå menuen til din bryllupsfest.

Vores mad er baseret på de råvarer, der er tilgængelige på øen, så vi vil gerne høre dine ønsker og se, hvordan vi kan imødekomme dem.

Vi skaber unikke oplevelser og foretrækker derfor at tilpasse prisen til jeres specifikke behov.

Kontakt os for at modtage vores bryllupsbrochure og få mere information.

Udover jagt har vi også aktiviteter som lerdueskudning og laserskydning, rundvisning på øen samt yoga. Vi samarbejder også med andre, der tilbyder forskellige aktiviteter. Kontakt os for yderligere information og husk, at alle aktiviteter skal bookes i god tid.

Leder du efter noget andet?

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.