Eksklusive møder af enhver art

Et møde er ikke bare et møde på Vejrø. For vores erhvervskunder er Vejrø den oplagte lokation til offsite møder, bestyrelsesmøder og netværksarrangementer. Vi byder din virksomhed, bestyrelse eller ledergruppe velkommen til en uforglemmelig mødeoplevelse med eller uden overnatning.

Eksempel på et møde på Vejrø Resort

Jeres næste eksklusive møde på Vejrø kan eventuelt sammensættes således:

Sejlads fra Kragenæs havn til Vejrø Marina

Mødeforplejning, kaffe te, vand og snacks

Frokost efter køkkenchefens valg

Eftermiddagskaffe, te og hjemmebag

3-retters menu efter køkkenchefens valg

Overnatning

Morgenmad

Sejlads fra Vejrø Marina til Kragenæs Havn

Vi skræddersyer gerne jeres dagsmøde, netværksarrangement eller ledermøder, så det rummer netop det, som I har behov for. Det kan blandt andet være tilføjelser som walk-and-talk, fireside talks eller andre aktiviteter.

Hvorfor skal du holde dit næste off-site møde på Vejrø?

Vejrø tilbyder som en privat ø en diskret og afsides beliggenhed til ethvert møde. Uanset om det er et forretningsmøde, en konference eller et strategiseminar, kan du og dine kollegaer nyde godt af den rolige atmosfære og den smukke natur, der omgiver jer. Vores faciliteter er skabt til at imødekomme jeres behov, hvad enten I har brug for et intimt møderum eller en større konferencesal.

Beliggenheden, faciliteterne og roen giver jer mulighed for at diskutere følsomme emner, arbejde fokuseret og være nærværende med hinanden. Selvom vi ikke har den bedste telefonforbindelse på øen (og det er ikke noget, vi normalt praler af i Danmark), betyder det, at I ikke vil blive forstyrret på samme måde som på fastlandet. Vi forstår dog, hvor vigtigt det er for jer at være i kontakt med omverdenen, så vi har sørget for gode WiFi-forbindelser i stedet.

Så hvorfor er møder på Vejrø noget helt specielt? Fordi vi kombinerer enestående natur, selvdyrkede råvarer og en diskret lokation for at skabe en oplevelse, der går ud over det sædvanlige. På Vejrø får I ikke bare et møde, I får en mindeværdig begivenhed, der vil bidrage til vigtige beslutninger både store og små.

Leder du efter noget andet?

VILDTAFTEN

9. november 

Glæd dig til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.