Nærværende konferencer

Skal I samle en masse dygtige mennesker til større sammenkomster? Vi kan skabe det perfekte sted til jeres næste konference, event eller yoga retreat. På Vejrø har vi haft alt fra forsyningselskaber, der ønsker viden omkring øens energi, til yoga-ophold, hvor ro og nærvær har været omdrejningspunktet.

Netværk, konference eller noget andet?

En konference eller større arrangement på Vejrø kan indeholde lidt af hvert. Vi har som udgangspunkt rammerne, og du har idéen. Inden du kontakter os, kan du overveje følgende:

  • Skal gæsterne overnatte?
  • Har du brug for en foredragsholder?
  • Ønsker I snacks eller en 3-retters menu?
  • Vil I selv fragte jer til øen, eller skal vi stå for transporten?

 

Vi har faciliteret alt fra ryste-sammen-ture for erhvervsfolk, hvor de ankom i vandflyvere og havde foredrag på øen, til større brancheevents med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling samt rundvisning.

Er du i tvivl om mulighederne? Kontakt os i dag og hør nærmere. Vi hjælper naturligvis gerne med den logistiske planlægning af eventet.

Hvorfor vælge Vejrø som din samarbejdspartner?

Du bør vælge Vejrø som din samarbejdspartner til yoga-events, konferencer og landsmøder, fordi du ønsker noget usædvanligt og enestående.

Vejrø tilbyder unikke oplevelser, der går ud over det sædvanlige. Med selvdyrkede råvarer og jagt på egne dyr til Restaurant Skipperly får du en gastronomisk oplevelse af høj kvalitet. Desuden kan du nyde en privat ø som lokation, der skaber en eksklusiv og mindeværdig ramme for møder, teambuilding og firmafester.

På Vejrø prioriterer vi også bæredygtighed og kvalitet. Med egen madproduktion og en ansvarsfuld tilgang til øens ressourcer kan du nyde friske og økologiske råvarer af høj kvalitet, der er dyrket økologisk.

Vi går op i miljøet, derfor er Vejrø en destination, der er selvforsynet med energi, vand og varme. Vores one-of-a-kind microgrid kører i island mode og kan operere på 100% grøn energiandel fra vores egen vindmølle og solcelleanlæg.

Som en privat ø tilbyder Vejrø en diskret og afsides beliggenhed til ethvert møde eller event. Dette giver mulighed for at fokusere på mødets formål uden forstyrrelser udefra. Den rolige atmosfære og den smukke natur omkring øen bidrager til en afslappet og inspirerende stemning.

Samlet set gør disse faktorer Vejrø til en attraktiv samarbejdspartner – vi vil glæde os til at byde dig velkommen.

Leder du efter noget andet?

VILDTAFTEN

9. november 

Glæd dig til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.