Sejl til Vejrø fra Kragenæs og snart fra Karrebæksminde

Vejrø er snart kun en kort sejltur væk fra Karrebæksminde på Sjælland! Vil du med allerede nu, så er Kragenæs Havn vores faste havn, hvor vores passagerbåd Vejrø 3 sejler fra, men snart kan du også sejle med fra Karrebæksminde i vores splinternye Hydro-Foil båd, der ankommer i efteråret 2024.

Fra Karrebæksminde til Vejrø

Gør dig klar til at tage på en ny æra af ø-rejser til Vejrø Resort i 2024!
Vores engagement i at gøre transporten til øen både miljøvenlig og bekvem står foran nye højder med introduktionen af vores topmoderne hydrofoil båd, der sejler på 100% elektricitet. Denne banebrydende tilføjelse lover at revolutionere din rejse fra København og resten af Sjælland samt Danmark.

Vil du læse mere omkring vores nye båd, kan du klikke her, hvor vi har samlet en dybere beskrivelse af det tekniske bag denne tilføjelse.

Båden til Vejrø afgår fra Kragenæs Havn

Der går desværre ikke nogen fast færge til Vejrø, men vi har vores trofaste Vejrø 3, der sejler dig og dine passagere sikkert fra Kragenæs til Vejrø.

Båden kan sejle 12 passagere af gangen, så ved større selskaber og arrangementer tager vi et par ture frem og tilbage i det gode vejr. Turen tager, under optimale forhold, cirke 25 minutter. Her går turen forbi de mange smålandsøer og grønne områder i smålandsfarvandet.

Husk et ophold eller event hos os er altid inklusiv turen fra Kragenæs til Vejrø – læs mere her, hvis du vil sejle selv eller flyve selv.

Ved havnen i Kragenæs er der parkeringspladser ligeover for, hvor Vejrø 3 ligger til. Disse kan frit benyttes og der er ikke nogen tidsbegrænsning på dem. Er I mange der skal med over, kan I snildt parkere på græsgrunden, overfor de afmærkede båse.

Dagstur til Vejrø

Dagsture til Vejrø er mere end bare en rejse; det er et eventyr!

Vi tilbyder skræddersyede dagsture hver søndag i juli, hvor du kan udforske øen, nyde en lækker frokost og skabe minder for livet.

Hold øje med vores sociale medier, Facebook og Instagram, og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste opdateringer om vores dagsture.

Passer ingen af datoerne? Skab dit eget eventyr! Kontakt os for at arrangere din egen dagstur eller dagsmøde på Vejrø.

Leder du efter noget andet?

VILDTAFTEN

9. november 

Glæd dig til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.