Flyv til Vejrø med helikopter eller fly

På Vejrø er vi kun en kort flyvetur væk, hvis du vælger at komme fra luften i eget fly eller helikopter. Hos os lander du med stil på vores velholdte landingsbane eller vores helipad, strategisk placeret lige uden for Restaurant Skipperly. Læs mere her på siden for praktisk information vedrørende dit ophold på Vejrø.Vælger du at flyve selv, opkræver vi en startafgift på 350 kr. Men hvis du nyder et måltid på Restaurant Skipperly for 350 kr eller mere, kvitterer vi med gratis startafgift.

Flyv selv til Vejrø med hobbyfly

Ankom til Vejrø fra himlen og oplev den enestående skønhed fra luften. Med øens idylliske beliggenhed i smålandsfarvandet er det en sand perle. Vores landingsbane (EKVO) er omhyggeligt vedligeholdt og tilbyder sikre og behagelige landingsforhold.

Banen strækker sig over 550 meter med en bredde på 30 meter (RWY 06/24) og ligger på øens sydvestlige side. Den er markeret med røde og hvide kasser samt en vindpose, placeret på sydsiden af landingsbanen.

GPS-koordinater: N 55 ° 02.00 ′ E 011 ° 21.02. PPR er ikke nødvendig. Der er ingen restriktioner ved ankomst og afgang. Ved landingsbanen finder du et lille skur med kort og oplysninger om øen. Vi beder dig venligst registrere dig i bygningen ved landingsbanen.

Piloter bør være opmærksomme på vildtlevende dyr og fugle, der kan befinde sig på eller nær landingsbanen.

Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg, kan du kontakte receptionen på vores hovedtelefon +4563205920 eller via mail vejroe@vejroe.dk.

Ankom i helikopter til Vejrø Resort

Tag skridtet op til en luksuriøs oplevelse og ankom til Vejrø i helikopter, hvor du kan nyde din frokost eller middag på Restaurant Skipperly. Vores helipad venter lige foran Restaurant Skipperly, så du kan træde direkte ud af helikopteren og ind i restauranten.

Vores helikopterlandingsplads er et valideret sted til helikopterankomster. AV HELI PAD ligger ved siden af Skipperly Restaurant og er synlig fra den udendørs terrasse.

GPS-koordinater: N 55 ° 02.21 ′ E 011 ° 22.49.

Bemærk venligst, at der er rigelig plads til omgivende vegetation, men piloter bør være opmærksomme på vildtlevende dyr og fugle, der kan opholde sig på helipaden.

Har du spørgsmål vedrørende dit besøg, kan du kontakte receptionen på vores hovedtelefon +4563205920 eller via mail vejroe@vejroe.dk.

Bliv fløjet til Vejrø

Drømmer du om at ankomme til Vejrø fra luften? Du har muligheden for at booke en flyvning med blandt andet Nordic Seaplanes eller Copenhagen Airtaxi, der før har fløjet gæster til øen. Vores ø har tidligere haft fornøjelsen af deres besøg, og de fleste udbydere har mulighed for at lande her.

For mere information, ring til os på vores hovedtelefon +4563205920 eller send os en mail på vejroe@vejroe.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med alle de praktiske detaljer i forbindelse med dit besøg.

Leder du efter noget andet?

VILDTAFTEN

9. november 

Glæd dig til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.