Ophold på Blæsenborg

Engang øens største arbejdende gård er Blæsenborg blevet renoveret i kompromisløs kvalitet og materialer til at omfatte 12 signatur suiter. Afslappet luksusstil med fantastisk udsigt over øen. Lav jer en drink i Blæsenborgs rummelige stue og mærk varmen ved den store pejs eller slap af og nyd det udendørs siddeområde.

Hotel Blæsenborg er blevet renoveret til at omfatte 12 signatursuiter med materialer af højeste kvalitet, der både er luksuriøse og samtidig fanger en rustik, ø -stil, der er afslappende og behagelig.

Hotellet har en stor stue i stueetagen med sofaer omkring en brændeovn, spisebord og badeværelse. Et fuldt udstyret køkken med køleskab, komfur, ovn, kaffemaskine og køkkenudstyr findes også i stueetagen.

Udendørsareal med stor sofa og spiseborde er placeret på bagsiden af ​​Blæsenborg, som Blæsenborgs gæster kan nyde.

Suiten

Suiten er Hotel Blæsenborgs allerbedste til at fejre en særlig begivenhed. Et rummeligt værelse med dobbeltseng, opholdsområde, et badekar lige ved siden af ​​brændeovnen og balkon med franske døre med skøn udsigt over Vejrø. Et badeværelse forbinder rummet med både bruser og badekar, 2 badekåber, luksushåndklæder og vores Munksholm badeprodukter.

Junior Suiten

Kompromisløse i kvalitet og stil er vores juniorsuiter rummelige og luksuriøse med dobbeltseng, opholdsområde og skrivebord med udsigt over den naturskønne Vejrø. Et privat badeværelse er forbundet til suiten med bruser, badekar, 2 badekåber og Munksholm badeprodukter. Et udvalg af juniorsuite værelserne har balkon med franske døre, hvor du kan nyde udsigten og høre naturens lyde.

Double Deluxe

Vores Double Deluxe er rummelige og luksuriøse med dobbeltseng, opholdsområde og skrivebord med udsigt over den naturskønne Vejrø. Kun de fineste materialer er blevet brugt til at sikre, at dit ophold er behageligt. I forbindelse med suiten findes et badeværelse med bruser, 2 badekåber og Munksholm badeprodukter. Et udvalg af Double Deluxe har balkon med franske døre, hvor du kan nyde udsigten og den friske øbrise.

Galleri | Blæsenborg

VILDTAFTEN

9. november 

Glæd dig til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.

Nyhed

Restaurant Gaia

Vi byder Gaia velkommen som den nye
aftenrestaurant fra den 3. juli.

Book dit Gaia-ophold eller reserver bord til at spise på Restaurant Gaia allerede nu.

Er 2024 året, hvor du skal opleve Vejrø?

Vejrø Resort har skabt den perfekte kombination af natur, gastronomi og luksuriøs afslapning. Oplev Vejrø med det ophold, der passer lige til dig.