Skipperly

Smagen af Vejrø
Menuen skifter løbende og vil altid være tro mod sæsonerne og den helt unikke tilgang til jord-til-bord princippet, som vi i høj grad hylder og arbejder efter.
Vi sammensætter omhyggeligt vores menu med sæsonbetonede, økologiske råvarer fra Vejrøs drivhuse, marker og haver. Vores kokke henter også inspiration fra øens skove og strande, hvor de samler vilde planter og bær, der giver maden et autentisk præg.
Vi garanterer et kompromisløst menukort med både kolde og varme retter, som alle fokuserer på Vejrø og de bedste danske, lokale producenter. Vi er stolt over at kunne tilbyde alt lige fra egne pølser og charcuteri til hjemmebag og søde sager fra Vejrøs frugt- og bærhaver.
Vi ser frem til at byde jer velkommen i Restaurant Skipperly, midt i Vejrøs smukke natur.
Åbningstider
Højsæson (maj – september)
I højsæsonen byder restauranten dig velkommen fra onsdag til søndag:Morgenmad: kl. 08-10 Frokost: kl. 12-14
Vi tager forbehold for fuldt bookede eller lukkede perioder i forbindelse med private arrangementer og opfordrer altid til at reservere bord via vores hjemmeside.
Skipperlys faciliteter
Når solen skænker os sin tilstedeværelse i sommermånederne, kan du nyde den behagelige atmosfære på vores terrasse under åben himmel.
Vores indendørs spisestue har plads til op til 60 gæster ved mindre borde, mens de lange borde på første sal kan rumme cirka 30 gæster.
Vi tilbyder en omhyggeligt udvalgt vinkælder, der vil begejstre selv de mest kræsne vinentusiaster og gøre dit måltid mindeværdigt.
Tag med os på en smagfuld rejse i Restaurant Skipperly og book dit bord nu.
*Husk, hvis du har booket et ophold, er der allerede et bord reserveret til dig.
book dit bord nuBEMÆRK: Hvis du ønsker en dagstur med spisning i restauranten, gør vi opmærksom på, at vores både ikke har faste afgangstider, og vi derfor ikke kan garantere sejlads tilbage. Det er derfor nødvendigt at have egen transport i form af båd eller fly, eller booke et ophold. Når du booker ophold, reserveres der automatisk bord i restauranten.
Se menuen
Vejrø breakfast
Our breakfast consists of
Freshly baked morning rolls, served with a delicious selection of cold cuts
Scrambled eggs & homemade sausages made from locally sourced island ingredients
Homemade yogurt, granola, & jam
Including one specialty coffee & Vejrø Kernegaarden apple juice
or organic orange juice
255, –
Add-ons
Mimosa 135, –
Glass of sparkling wine 145,
–
Breakfast is served in Skipperly from 8:30 to 10:30
Skipperly, Frokost
Oyster Naturel 45, –
3 oysters 120, –
Served with lemon, chili sauce & apple cider vinegar
–
Open faced sandwich with marinated herring 115, –
Ryebread, pickled gooseberries, buckwheat & smoked cheese
Cold smoked trout 135, –
Mussel sauce with buttermilk, sea buckthorn oil & leafy greens
Hand cut tartare of Vejrø beef 195, –
Bitter salads, marinated egg yolk & potato chips
Seared white fish 295, –
Grilled seasonal vegetables, mussel sauce
All servings can be made as open-faced sandwiches, if desired
–
Affogato 95, –
Vanilla ice cream, chocolate caramel & crisp cocoa
Pavlova 135, –
Seasonal fruit, berries, vanilla creme
Carrot cake 75, –
Cream cheese and caramel