Vigtig info

GETAWAYS 

Det er muligt at booke indkvartering og ophold alle ugens dage.

ÅBNINGSTIDER

PROVIANTEN (Havnecaféen)

Mandag – søndag: 07.30 – 21.30

  • Afhentning af morgenbrød og kaffe: 07.30 – 10.30
  • Køkkenet er åbent: 10.30-20.30

SKIPPERLY (morgenmad & frokost)

  • Morgenmad: 8.30 – 10.30 
  • Frokost: 12.00 – 14.00 

GAIA (aften)

A la carte, Gaia Gourmet (11 serveringer), Gaia Soil & Sea (15 serveringer)

  • Åben fra kl. 18.00 – midnat (Med sidste bestilling kl. 20.30)
    Soil & Sea forudbestilles senest på dagen, inden kl. 16.00

KARREBÆKSMINDE-VEJRØ

Sejladsen mellem Karrebæksminde og Vejrø er under forberedelse og forventes lanceret i 2026.
Indtil da kan du opleve Vejrø via Kragenæs.

 

Kontakt os

Skipperly

  • Smagen af Vejrø

    Menuen skifter løbende og vil altid være tro mod sæsonerne og den helt unikke tilgang til jord-til-bord princippet, som vi i høj grad hylder og arbejder efter.

    Vi sammensætter omhyggeligt vores menu med sæsonbetonede, økologiske råvarer fra Vejrøs drivhuse, marker og haver. Vores kokke henter også inspiration fra øens skove og strande, hvor de samler vilde planter og bær, der giver maden et autentisk præg.

    Vi garanterer et kompromisløst menukort med både kolde og varme retter, som alle fokuserer på Vejrø og de bedste danske, lokale producenter. Vi er stolt over at kunne tilbyde alt lige fra egne pølser og charcuteri til hjemmebag og søde sager fra Vejrøs frugt- og bærhaver.

    Vi ser frem til at byde jer velkommen i Restaurant Skipperly, midt i Vejrøs smukke natur.

  • Åbningstider

    Højsæson (maj – september)
    I højsæsonen byder restauranten dig velkommen fra onsdag til søndag:

    Morgenmad: kl. 08-10 Frokost: kl. 12-14

    Vi tager forbehold for fuldt bookede eller lukkede perioder i forbindelse med private arrangementer og opfordrer altid til at reservere bord via vores hjemmeside.

  • Skipperlys faciliteter

    Når solen skænker os sin tilstedeværelse i sommermånederne, kan du nyde den behagelige atmosfære på vores terrasse under åben himmel.

    Vores indendørs spisestue har plads til op til 60 gæster ved mindre borde, mens de lange borde på første sal kan rumme cirka 30 gæster.

    Vi tilbyder en omhyggeligt udvalgt vinkælder, der vil begejstre selv de mest kræsne vinentusiaster og gøre dit måltid mindeværdigt.

    Tag med os på en smagfuld rejse i Restaurant Skipperly og book dit bord nu.
    *Husk, hvis du har booket et ophold, er der allerede et bord reserveret til dig.
    book dit bord nu

    BEMÆRK: Hvis du ønsker en dagstur med spisning i restauranten, gør vi opmærksom på, at vores både ikke har faste afgangstider, og vi derfor ikke kan garantere sejlads tilbage. Det er derfor nødvendigt at have egen transport i form af båd eller fly, eller booke et ophold. Når du booker ophold, reserveres der automatisk bord i restauranten.

Se menuen

Vejrø breakfast

 

Our breakfast consists of

Freshly baked morning rolls, served with a delicious selection of cold cuts

Scrambled eggs & homemade sausages made from locally sourced island ingredients

Homemade yogurt, granola, & jam

Including one specialty coffee & Vejrø Kernegaarden apple juice

or organic orange juice

255, –

Add-ons

Mimosa 135, –

Glass of sparkling wine 145,

Breakfast is served in Skipperly from 8:30 to 10:30

Skipperly, Frokost

Oyster Naturel 45, –

3 oysters 120, –

Served with lemon, chili sauce & apple cider vinegar

Open faced sandwich with marinated herring 115, –

Ryebread, pickled gooseberries, buckwheat & smoked cheese

Cold smoked trout 135, –

Mussel sauce with buttermilk, sea buckthorn oil & leafy greens

Hand cut tartare of Vejrø beef 195, –

Bitter salads, marinated egg yolk & potato chips

Seared white fish 295, –

Grilled seasonal vegetables, mussel sauce

All servings can be made as open-faced sandwiches, if desired

Affogato 95, –

Vanilla ice cream, chocolate caramel & crisp cocoa

Pavlova 135, –

Seasonal fruit, berries, vanilla creme

Carrot cake 75, –

Cream cheese and caramel

 

Alle priser er I danske kroner / All prices are in DKK incl. VAT