Vejrø Marina

Vejrø Marina er dit pusterum midt i smålandsfarvandet sydvest for Sjælland. Vejrøs havn er hele sommeren fyldt med sejlere og andre gæster, der trænger til en pause fra hverdagen.

Nær lystbådehavnen, Vejrø Marina, kan du nyde Havnecaféen i hele sommerperioden, benytte de opstillede bordbænkesæt med tilhørende grill samt opleve Vejrøs natur, der byder på alt fra gode badestrande, åbne marker og et rigt dyreliv.

Må vi byde på noget i Havnecaféen?

Havnecaféen er det første sted, du støder på, når du ankommer til øen via vandvejen. Vi byder dig varmt velkommen, uanset om du sejler selv eller bliver fragtet over med øens både.

I Havnecaféen kan du checke din båd ind, få information og tage dig af alle de praktiske ting i forbindelse med dit ophold på Vejrø. Havnegebyret betales i Restaurant Skipperly, når Havnecaféen er lukket.

Her kan du også nyde lette serveringer eller købe forsyninger i vores Gårdbutik. Vi tilbyder et udvalg af morgenmad, frokost samt aftensmad.

Vi serverer selvfølgelig også friskbrygget kaffe, ispinde, drikkevarer fra nærliggende øer samt et udvalg af vin, øl og spiritus, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.

Faciliteter i Vejrø Marina

I Vejrø Marina venter der dig 85 gæstepladser med adgang til vand og elektricitet på vores broer. Havneområdet emmer af liv og hygge, med borde, bænke, grill- og bålsteder langs havnefronten, som du frit kan benytte, når havnegebyret er betalt.

Nyd vores nyrenoverede bade- og toiletfaciliteter, der inkluderer en vaskemaskine og et familiebad. I nærheden af havnen finder I vores tennisbane, Havnecafé og en populær sørøverlegeplads til de mindste. I Havnecaféen kan I også finde et udvalg af grillpakker og øens egne sæsonbetonede grøntsager.

Udover den smukke havn byder Vejrø på en uforglemmelig oplevelse af fordybelse, omgivet af imponerende natur, åbne vidder og afslappet luksus på øens 155 hektar, hvoraf 100 hektar er økologisk landbrug med et rigt dyreliv, der skifter år efter år. Vi har tidligere haft frilandsgrise, får og Galloway-kvæg. Tag en tur rundt på øen og oplev de smukke badestrande, åbne marker og det rige dyreliv.

Hvis du er i humør til en gourmetoplevelse, er Restaurant Skipperly det rette sted at tilfredsstille dine smagsløg. Her serveres retter baseret på øens egne råvarer, og du kan nyde et glas vin på terrassen eller slappe af i loungen med en fantastisk udsigt. Restaurant Skipperly holder åbent fra maj til slutningen af september – husk at booke bord i god tid her.

Ved anduvning vil Vejrø VN vejlede jer og vise vej fra sydøst i en grøn/rød vinkel på 320˚. Indsejlingen er markeret med FL.R. og FL.G. Hele havnen er oplyst og kan anløbes dag og nat.

FAQ 

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål til havnen og de ting, du kan på Vejrø. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af Danmarks bedst ø-havne.

 

Hvad koster havnepenge i Vejrø Marina?

Det koster følgende at lægge i Vejrø Marina:

PRISER:

0 – 15 meter DKK 350 pr. dag

15 – 20 meter DKK 550 pr. dag

20> meter DKK 750 pr. dag

Catamaran/Trimaran DKK 550 pr. dag

Hvis der er mere end 8 personer pr. båd, er det yderligere 75 kr. pr. person.

Kan man reservere bådplads i Vejrø Marina?

Vi tilbyder at reservere plads i havnen til både over 65 fod eller 20 meter.

Ønsker du at reservere en bådplads i havnen, kan du kontakte os på +45 63 20 59 20 eller på mail, vejroe@vejroe.dk.

Hvor og hvordan kan jeg betale havnepenge?

Havnetakst, havneafgift, havnegebyr eller havnepenge? Kært barn har mange navne, men du kan betale havnepenge, online her eller fysisk i vores Havnecafé, der ligger som det første, når du ankommer til lystbådehavnen.

Hvad er inkluderet i havnepengene i Vejrø Marina?

Når havnepengene er betalt, kan du nyde de fleste af vores faciliteter helt gratis.

Hvor dyb er Vejrø Marina?

Obs. der er cirka en 0,5 mindre dybgang pågrund af tilsanding.

Indsejlingen til Vejrø Marina er 3 meter dyb. Du kan se et kort over havnens dybde her:

Den Danske Havnelods

– bemærk, at der kan forekomme ændringer ved meget lavvande.

Hvor mange bådpladser er der i Vejrø Marina?

Der er cirka 85 gæstepladser til rådighed på Vejrø. Men det er også muligt at ligge for svag i bugten.

Hvad kan man opleve på Vejrø?

Vejrø er en naturperle i smålandsfarvandet mellem Sjælland og Lolland. Her kan du gå på opdagelse i naturen, tage en forfriskende dukkert på de mange badestrande, grille på havnen eller lade os stå for aftensmaden i Havnecaféen. Der er desuden også en hyggelig legeplads og forskellige aktivitetsmuligheder rundt på øen. Her står tiden stille og der er plads til ekstra dybe vejrtrækninger.

Hvad er Vejrø Marina Longitude og Latitude?

Longitude: 11.375656 | Latitude: 55.035204