fbpx



RESTAURANT SKIPPERLY – FRA MARK TIL MUND

På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at dét, du sidder og spiser, er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i.

Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker, fordi de dygtige fagfolk, kokke, tjenere og andre medarbejdere hver dag arbejder for at få det hele til at gro og trives. Retterne er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den.

MENUKORTET ER DÉT, DU SER PÅ MARKEN

Når du spiser hos os, vil du kunne opleve de fyldige tomater fra gartneriet og de glade lam fra markerne. Du vil opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer.

Tilberedningen er lækker, kreativ og professionel med landlig charme og respekt for råvaren. Her får alting den tid, der behøves, for at leve godt og vokse naturligt – og med den enestående jagt på øen tilbyder vi ofte råvildt, fasaner og harer i sæsonen.

Restaurant Skipperly har plads til 50 spisende gæster i underetagen og ekstra 20 pladser oppe under træbjælkerne på 1. sal. Når vejret er til det, rykker vi gerne udenfor i den friske ø-luft.

ÅBNINGSTIDER

Restauranten er lukket for sæsonen 2020. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen i foråret 2021.