fbpx



RESTAURANT SKIPPERLY – FRA MARK TIL MUND

På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at dét, du sidder og spiser, er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. 

Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker, fordi de dygtige fagfolk, kokke, tjenere og andre medarbejdere hver dag arbejder for at få det hele til at gro og trives. Retterne er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den. 

MENUKORTET ER DÉT, DU SER PÅ MARKEN

Når du spiser hos os, vil du kunne opleve de fyldige tomater fra gartneriet og de glade lam fra markerne. Du vil opdage, at det hele smager og dufter af mere, end det plejer.

Tilberedningen er lækker, kreativ og professionel med landlig charme og respekt for råvaren. Her får alting den tid, der behøves, for at leve godt og vokse naturligt – og med den enestående jagt på øen tilbyder vi ofte råvildt, fasaner og harer i sæsonen.

Restaurant Skipperly har plads til 50 spisende gæster i underetagen og ekstra 20 pladser oppe under træbjælkerne på 1. sal. Når vejret er til det, rykker vi gerne udenfor i den friske ø-luft.

ÅBNINGSTIDER

RESTAURANTEN HOLDER LUKKET 

Vi henviser til vores gårdbutik, hvor man har mulighed for at købe: Dagens sandwich, charcuterier, øens salat og kød til grill.  Vi har kolde sodavand, most, vin og øl – Eller en is til de lækre sultende. I er velkommen til at gøre brug af vores grillen på havnen. 

Skal du booke bord til en anden uge eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Vi glæder os til at se jer!