fbpxOVERNATNING PÅ VEJRØ

Vejrø byder på flere forskellige overnatningsmuligheder, der kan lægge op til romantik, familiehygge eller smukke naturoplevelser. Her kan du læse mere om Vejrøs overnatningsmuligheder.

OPHOLD

På Vejrø Resort får du et afslappet hotelophold i en uformel atmosfære med ubegrænset albuerum. Overnatningen foregår i smukke og afslappende rammer i Blæsenborg eller Karlekammeret.  

HOTEL BLÆSENBORG

Blæsenborg var oprindeligt øens største gård. Den er i dag blevet stilfuldt ombygget. Tænd den knitrende pejs i jagtstuen, skænk dig en drink fra vores honestybar og nyd et hotelophold med udsigt.

GÆSTEHUSE

Med en kapacitet til 4-8 personer, er der masser plads til afslapning for hele familien i gæstehusene på Vejrø Resport. Her får I et hotelophold med sjæl, kvalitet og overnatning midt i hjertet af øens smukke natur.

KARLEKAMMERET

Moderne og komfortabel indkvartering, med overnatning til familier og grupper i enten dobbeltværelser eller ferielejlighed. Her får I et hotelophold med plads masser plads til afslapning, og nyde udsigten.

OVERNAT I VORES MARINA

Få det meste ud af jeres sejlferie og læg til i den hyggelige Vejrø marina. Mærk den uslebne ø-luksus helt tæt på med fuldstændig fred og ro i de skønneste omgivelser. Vågn op til Vejrøs smukke natur.