fbpxFIRMAFEST MED OVERNATNING PÅ VEJRØ RESORT

Lad dine kollegaer komme hinanden ved gennem uforglemmelige oplevelser ude i den danske natur. På Vejrø Resort får I fri adgang til øens marker, skov, strandenge og de mange naturoplevelser vi har at tilbyde.

Pak skrivebordene sammen og tag arbejdspladsen en tur ud på Vejrø Resort, beliggende i det danske smålandsfarvand. Her er der højt til himlen, og de gode oplevelser ligger og venter på jer.

Med fri rådighed over øen, tilbyder vi en lang række aktiviteter, herunder jagt, gå-/cykelture, lerdueskydning, fiskeri, havkajak og meget mere.

NATURINSPIRERET FROKOST, MIDDAG OG MORGENMAD

Jeres aktive og oplevelsesrige dag ude i naturen bliver komplet med en naturligt smuk frokost og middag på Restaurant Skipperly. I Restaurant Skipperly byder vi velkommen til Vejrøs ærlige landkøkken, der bygger på konceptet ‘Fra mark til mund’ og er baseret på øens lokale og økologiske råvarer. Når morgendagen kommer, og I har fået noget velfortjent søvn, serverer vi en lækker morgenmad med alt, hvad hjertet begærer.

BEHAGELIG OVERNATNING

Når I trækker jer tilbage om aftenen, bliver det på et af vores afslappende værelser. Vi har indrettet vores hotelophold og værelser med udgangspunkt i markerne og strandengene udenfor, så i får mest ud af naturen omkring Vejrø Resort. Værelserne er indrettet med rolige farver og med alt, hvad I har brug for, så I kan få pulsen helt ned og få mest ud af jeres firmafest.

PRIS PER PERSON FRA KR 2.895,- INKL. MOMS

* Der vil være en merbetaling ved mindre end 6 pers.

Vi åbner med glæde op for arrangementer uden for sommersæsonen. Kontakt os for pris og en indledende snak om hvilke idéer og ønsker I har.