fbpxHOLD JERES FIRMAEVENT PÅ VEJRØ RESORT

På Vejrø Resort finder I helt unikke rammer for jeres firmaevent. Lad jer omgive af naturen med udsigt til marker og hav og oplev de ubegrænsede muligheder vores ø tilbyder. Vi skræddersyr hvert enkelt firmarrangement efter jeres behov og ønsker.

Øens natur og vide horisont er det ideelle sted for virksomheder til nytænkning og inspiration gennem firmaevents og teambuilding. Vi tilbyder personlig og professionel service, unikke gæste oplevelser, fornemmelse for detaljerne og naturligvis Vejrøs økologiske kulinariske oplevelser med konceptet ”Fra mark til mund”.  

FIRMAEVENT TÆT PÅ NATUREN

Vejrøs eksklusive beliggenhed i Smålandsfarvandet mellem Sjælland og Lolland danner rammerne for produktive og nyskabende firmaevents. Øens isolerede placering skaber grobund for indlevelse og forståelse blandt medarbejderne, og det kollegiale nærvær kan dyrkes uden storbyens konstante forstyrrelser.

Firmaevent på Vejrø er kombinationen af moderne faciliteter og gamle værdier. Udover firmafester, er der plads til at afholde inspirerende strategiseminarer og konferencer, hvor den friske luft giver alle lige den energi, de har brug for.

PRIS PER PERSON FRA KR 3.875,- INKL. MOMS

* Der vil være en merbetaling ved mindre end 6 pers.

Vi åbner med glæde op for arrangementer uden for sommersæsonen. Kontakt os for pris og en indledende snak om hvilke idéer og ønsker I har.

HVAD VI KAN STILLE TIL RÅDIGHED

Øens kapacitet rækker til arrangementer med op til 65 deltagere alt efter arrangementstype.

I vores konferencelokale har I alle professionelle hjælpemidler til rådighed.

  • ™Mødelokale i Skipperly, 1. sal: 50 personer i biografopstilling
  •     Vinkælder: 15 personer
  • ™Mødelokale i Blæsenborg: 12 personer
  • ™Mødelokale i ‘Karlekammeret’: 25 personer
  • ™AV-udstyr & gratis Wi-Fi