Skipperly Restaurant

Vi håber, at du nyder den originale kulinariske oplevelse, der venter dig.

Hvad betyder jord til bord?

Når du spiser på vores restaurant, ved du, hvor din mad kommer fra.

I sin rene og mest ærlige form betyder, jord til bord eller “farm to table”, at bordet du spiser ved er placeret på gården eller marken, hvor maden blev produceret uden at gå gennem et marked, en butik eller en anden distributør undervejs. Vi er meget stolte over at kunne levere en autentisk jord til bord oplevelse for dig på Restaurant Skipperly.

Vi bruger sæsonbetonede, lokalt dyrkede grøntsager, frugter og urter fra Vejrø drivhusene, udendørs marker, frugtplantager og urtehave. Vores kokke finder naturligt voksende, spiselige planter og bær i skoven og på stranden, som indarbejdes i retterne og gør oplevelsen mere autentisk. Vores udvalg af kød og fjerkræ er så ofte som muligt født og opvokset på øen og tilberedes i køkkenet uden nogensinde at forlade Vejrø. 

Restaurantens åbningstider

Restauranten er åben hver dag i højsæsonen til morgenmad, frokost og middag. Den indendørs spisestue kan rumme 50 gæster. En terrasse tilbyder udendørs spisning med mere plads til, at vores gæster kan nyde Vejrøs lokale mad i sommermånederne.

Skipperly er også udstyret med en meget velassorteret vinkælder, som vil gøre dit måltid endnu sjovere for dem med en passion for vin.

Galleri | Skipperly 

Booking

Booking:

Book your stay at Vejroe