fbpxDIT NÆSTE ARRANGEMENT HOS OS

Få masser frisk luft til jeres næste dagsmøde, konference, strategiseminar eller firmafest. Vejrø Resort skaber de perfekte rammer for jeres virksomhed i naturlige omgivelser med udsigt til marker og hav. Vi skræddersyr alt efter jeres behov og ønsker.

Vejrø Resort tilbyder en fantastisk natur med højt til himlen og plads til oplevelser og aktiviteter, der taler til sanserne, den kreative ånd og den kulinariske sjæl. Det er det ideelle sted at tage hen, når der skal tænkes store tanker og hentes inspiration til hverdagen.

 Vejrø Resort tilbyder de perfekte rammer til jeres firmaaktiviteter.

FIRMAEVENT

På Vejrø Resort finder I helt unikke rammer for jeres firmaevent. Lad jer omgive af naturen med udsigt til marker og hav og oplev de ubegrænsede muligheder vores ø tilbyder. 

STRATEGISEMINAR

Vores resort sætter rammerne for et unikt strategiseminar, ligegyldigt om det foregår indendørs eller udendørs med udsigt til marker og hav. Nyd en gåtur på stranden efter endt møde. 

DAGSMØDER

Få mest ud af jeres dagsmøder med en produktiv dag på Vejrø Resort. Her vil I aldrig mangle noget, og de naturskønne omgivelser giver fornyet energi til at tænke store tanker.

BÆREDYGTIG KONFERENCE

Vejrø Resort er det oplagte valg, hvis I søger at holde en effektiv konference. Vores fokus er at være energimæssigt og fødevaremæssigt selvforsynende.

FIRMAFEST MED OVERNATNING

Lad dine kollegaer komme hinanden ved gennem uforglemmelige oplevelser ude i den danske natur.