fbpx

HOTEL Blæsenborg

HOTEL BLÆSENBORG

Blæsenborg Hotel er blevet renoveret og rummer 12 signatursuiter med materialer af højeste kvalitet, der både er luksuriøse og samtidig udtrykker en rustik ø-stil, der er afslappende og behagelig.

Hotellet har en stor stue i stueetagen med sofaer omkring en åben pejs, et spisebord og et gæstetoilet. Et fuldt udstyret køkken med køleskab, komfur, ovn, kaffemaskine og køkkenudstyr findes også i stueetagen.

Udendørsservering med stor sofa og udendørsspiseborde er placeret på bagsiden af ​​Blæsenborg, som gæsterne kan nyde.

Bryllupssuiten

BRYLLUPSSUITEN

Denne suite er Blæsenborgs allerbedste til at fejre din særlige lejlighed. Et rummeligt værelse med dobbeltseng, opholdsområde, balkon med franske døre med udsigt over Vejrøs naturskønne omårde og et badekar til to ved siden af ​​brændeovnen. Badeværelset har både bruser og badekar, 2 badekåber, luksushåndklæder og vores Karmameju -badeprodukter, herunder shampoo, balsam, badegel og fugtighedscreme, som venter på dig.

Juniorsuite

JUNIORSUITE

Kompromisløse i kvalitet og stil er vores juniorsuiter rummelige og luksuriøse med dobbeltseng, opholdsområde og skrivebord med udsigt over det naturskønne område på Vejrø. Et privat badeværelse er forbundet til suiten med bruser, badekar, 2 badekåber og Karmameju -badeprodukter. Et udvalg af juniorsuiterne har balkon med franske døre, hvor du kan nyde udsigten og høre naturens lyde.

Dobbelt Deluxe

DOBBELT DELUXE

Vores Double Deluxe-suiter er rummelige og luksuriøse med dobbeltseng, opholdsområde og skrivebord med udsigt over det naturskønne område på Vejrø. Kun de fineste materialer er blevet brugt til at sikre dit behagelige ophold. Suitens badeværelse har bruser, 2 badekåber og Karmameju badeprodukter. Et udvalg af Double Deluxe-suiterne har balkon med franske døre, hvor du kan nyde udsigten og den friske brise.