VÆLG BESTILLING



Bestil Havneplads Restaurant +45 63205920 Reserver Bord

Velkommen til Vejrøs bæredygtige landkøkken – Fra mark til mund.

I Restaurant Skipperly præsenterer køkkenchefen og hendes team et ærligt landkøkken, baseret på øens egenproduktion af hjemmedyrkede økologiske råvarer – lige fra  sånelam og durocgrise til friskfanget fisk, hjemmedyrkede krydderurter, ø-grøntsager, frugt og bær.

Her er de lokale råvarers smag, duft og konsistens i centrum, og menuen er bestemt af de skiftende årstider. Ambitionerne er skyhøje, mens benene er solidt plantet i Vejrøs gavmilde jord. Nøgleordene er respekt for naturen, nænsom tilberedning og kreativ kokkerering.

Nogen kalder det, vi serverer, gastroturisme. Vi kalder det naturlig interesse for kulinariske oplevelser og ægte passion for egenproducerede, økologiske råvarer.

Da køkkenet er baseret på de råvarer, der er til stede her og nu, ligger menuen aldrig fast. Til gengæld kan I være sikre på friske råvarer hentet direkte i naturen og tilberedt med kærlighed og kreativitet.

Vores vinkort er omfattende og indeholder vine fra hele verden, der komplimenterer det naturlige landkøkken på bedste vis.

Skipperly har plads til 50 gæster i underetagen og ekstra 20 spisepladser oppe under træbjælkerne på 1. sal. Når vejret er til det, rykker vi gerne udenfor i den friske ø-luft.


ÅBNINGSTIDER & BORDBESTILLING - RESTAURANT SKIPPERLY 

1. april – 30. september

Alle dage: Frokost 12-14 – Middag 18-21

Morgenmad kan serveres i vores restaurant ved forudbestilling.

I vintersæsonen, 25. september – 31. marts: Åbent efter aftale

Kontakt os på info@vejroe.dk for bordbestilling

Vi åbner for sommersæson 2017 d. 13. april 2017