VÆLG BESTILLING



Bestil Havneplads Restaurant +45 20670146 Reserver Bord

Vores Fra mark til mund koncept bygger på øens egenproducerede, økologiske råvarer. Vi er hundrede procent selvforsynende.

På Vejrø dyrkes 100 ha landbrugsjord efter økologiske principper. En del af produktionen går til dyrefoder til den økologiske besætning af dexterkvæg, sånelam, bressekyllinger og durocgrise. Herudover giver vi dyrene både tid og rum til at leve og vokse på naturlig vis inden slagtning. Kvaliteten af vores dyr er derfor ikke overraskende meget høj.

Desuden lever der vildt på øen - fasaner, agerhøns, harer og råvildt, som også gerne kommer på menuen.

På Vejrø dyrker vi en lang række grøntsager, frugter og krydderurter. Vi har en skøn æbleplantage og Danmarks måske smukkeste drivhus i klassisk, victoriansk stil. Her dyrkes et utal af grøntsager og spændende krydderurter – lige til at plukke af og integrere i dagens menu.