VÆLG BESTILLINGBestil Havneplads Restaurant +45 20670146 Reserver Bord

VEJRØ – Afslappet ø-luksus

Vejrø i Smålandsfarvandet er ultimativ selvforkælelse med vægt på nydelse, nærvær og masser af tid. Vejrø er et moderne og hyggeligt hideaway med hundrede procent respekt for naturen.

Filosofien er, at den bedste kvalitet kommer af at have tålmodighed med årstidernes skiften og respekt for øens naturlige skønhed.

På Vejrø kræser vi om hver enkelt detalje - lige fra transporten til øen, overnatning i afslappet luksusstil til det ærlige landkøkken på Restaurant Skipperly med brug af øens egenproducerede, økologiske råvarer.

Her midt i naturen tilbyder vi ophold for den kvalitetsbevidste gæst i afslappede og luksuriøse omgivelser. Du kan nyde livet på en selvforkælende weekend, holde private fester, deltage i tematiserede aktiviteter fra jagt til havkajak rundt om øen og holde forretningsarrangementer med stil.

Vores ambitioner rækker til himlen, mens benene stadig er solidt plantet i Vejrøs gavmilde jord og smukke, varierede natur.

Vejrø er afslappet, naturlig ø-luksus, som ikke fås lignende andre steder.

Vi holder vinterlukket fra 25/9-2016 til 2/4-2017. Vi kan dog kontaktes på info@vejroe.dk hvis I er interesseret i et ekskulsivt privat eller firmaarrangement. 

Vi åbner op for sommersæson 2017 d. 3. april 2017

 

Velkommen til Vejrø!