VÆLG BESTILLINGBestil Havneplads Restaurant +45 63205920 Reserver Bord

Kom med båd til Vejrø

Vi tilbyder gæstesejlads til og fra øen i egen hurtigtgående motorbåd – en Targa 44 med plads til 12 passagerer eller i skipperens heftige rib med 600 HK. Afgang sker fra Kragenæs på Lolland og tager blot 20 minutter.

Vi har ikke faste afgangstider, så kontakt os venligst for en aftale om bådtransport. Ring på +45 63205920

VEJRØ MARINA

Læg til i den hyggelige Vejrø marina og mærk den uslebne ø-luksus helt tæt på. Med fuldstændig fred og ro i de skønneste omgivelser, er der rig mulighed for at gå på opdagelse på det naturskønne Vejrø.

Vejrø Marina har 85 ny anlagte bådpladser med vand og el på broerne samt luksuriøse bade- og toiletfaciliteter. Vejrø er Indrettet til familien såvel som til de livsnydende sejlere.

Havnepengene inkluderer fri el og vand, adgang til bade- og toiletfaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler, et udendørs grovkøkken samt brug af tennisbane, petanquebane og mountain bikes til at komme øen rundt. 

Langs havnefronten er der opstillet borde og bænke samt grill- og bålsteder med brænde til frit brug. Til børnene er der sørøverlegeskib, fodboldmål og et kaninbjerg. 

Vejrø har også restaurant, hvor øens egne råvarer serveres. Kolde og varme drikke kan købes i den lille cafe/gårdbutik. Har du lyst til at tage et par dage på land, står Vejrøs feriehuse og hotelværelser klar. Havneplads er inkluderet på dage, hvor man lejer overnatning på Vejrø. Benyt muligheden til at invitere familien med.

 

Vejrø VN vejleder ved anduvning, og viser ind fra SE i grøn/rød vinkel, 320˚. Indsejlingen er afmærket med FL.R. og FL.G.

Hele havnen er oplyst og kan anløbes dag og nat.

 

Havnepriser 

Sæson: april – slut september

 

 0 - 15 meterkr. 350,- / døgn*

 

15 - 20 meterkr. 550,- / døgn*

 

20 - > meterkr. 750,- / døgn*

 

*Ved over 8 pers. opkræves et tillæg på 100 kr./pers.

 

Der skal kun bestilles havneplads ved specialmål eller til både over 20 meter. 

Kontakt os da på +45 2027 2360 eller info@vejroe.dk.

 

Havnepengene betales ved ankomst i receptionen i Skipperly.