VÆLG BESTILLING



Bestil Havneplads Restaurant +45 20670146 Reserver Bord

På Vejrø  er der 100 ha landbrugsjord ud af øens samlede 155 ha. Frugt og grønt dyrkes efter økologiske principper.

Primært dyrkes vi foder til vores økologiske besætning af Såne lam og Duroc/Gammel Dansk Landrace grise.

Modsat konventionelt landbrug, har vi her på Vejrø mulighed for og samvittighed til, at give dyrene både tid og omgivelser for at de i ro og mag kan vokse sig til den ønskede størrelse, inden slagtning.

Kvaliteten af vores dyr er derfor ikke overraskende, meget høj og giver os mulighed for at frembringe gastronomi i særklasse.

På Vejrø dyrker vi også en lang række frugter, grønsager og krydderurter.

Sæsonens frugt og grønt er på menuen i Restaurant Skipperly og sælges i gårdbutikken.

Krydderurter og vækster som har brug for ekstra varme og forkælelse, frembringer vi i Danmarks smukkeste drivhus i klassisk victoriansk stil, med forspirings-og vækstafdeling.