VÆLG BESTILLING



Bestil Havneplads Restaurant +45 63205920 Reserver Bord

Velkommen til Vejrøs bæredygtige landkøkken – Fra mark til mund.

I Restaurant Skipperly præsenteres et ærligt landkøkken, baseret på øens egenproduktion af økologiske råvarer – lige fra dexterkvæg, sånelam, og durocgrise til, hjemmedyrkede krydderurter, ø-grøntsager, frugt og bær.

Her er de lokale råvarers smag, duft og konsistens i centrum, og menuen er bestemt af de skiftende årstider. Benene er solidt plantet i Vejrøs gavmilde jord. Nøgleordene er respekt for naturen, nænsom tilberedning.

Da køkkenet er baseret på de råvarer, der er til stede her og nu, ligger menuen aldrig fast. Til gengæld kan I være sikre på friske råvarer hentet direkte i naturen og tilberedt med kærlighed og respekt.

Vores vinkort er omfattende og indeholder vine fra hele verden, der komplimenterer det naturlige landkøkken på bedste vis.

Skipperly har plads til 50 gæster i underetagen og ekstra 20 spisepladser oppe under træbjælkerne på 1. sal. Når vejret er til det, rykker vi gerne udenfor i den friske ø-luft.


ÅBNINGSTIDER & BORDBESTILLING - RESTAURANT SKIPPERLY 

1. april – 25. september: Alle dage - Frokost 12-15 Middag kl. 18-21

Morgenmad kan serveres i vores restaurant ved forudbestilling.

I vintersæsonen, 25. september – 31. marts: Åbent efter aftale

Det er altid en god idé at kontakte os før ankomst, da vejr og vind somme tider kan ændre på forholdene på øen.

Kontakt os venligst på info@vejroe.dk for bordbestiling.

 

Vi åbner for sommersæsonen 2017 d. 3. april 2017